Noutati
Introduceți subtitlul aici

PROGRAM CIRCULATIE DE SARBATORI

Programul de circulatie al S.C. TRANSBUS S.A. Fetesti, pentru sfarsitul anului 2019 si inceputul anului 2020, va fi urmatorul:

31 DECEMBRIE - Program normal zi lucratoare

1 IANUARIE - Program special (primele curse la ora 05,30 din ambele capete de traseu - Gara si Buliga) apoi program de duminica

2 IANUARIE - Program de duminica

3 IANUARIE - Program de sambata

ANUNT

S.C. TRANSBUS S.A. cu sediul in mun. Fetesti, str. Calarasi nr. 503, jud. Ialomita, organizeaza licitatia publica deschisa cu strigare pentru vanzare deseuri fier vechi nepregatit provenit din casari mijloace fixe (autobuze).Licitatia va avea loc in data de 20.11.2019, ora 10:00, la sediul S.C. TRANSBUS S.A. in mun. Fetesti, str. Calarasi nr. 503, jud. Ialomita.Conditiile privind participarea si adjudecarea licitatiei sunt prevazute in Caietul de sarcini, care se poate obtine de la sediul S.C. TRANSBUS S.A. sau poate fi transmis si prin posta electronica la solicitarea scrisa a cumparatorului la o adresa de e-mail indicata de acesta.Termenul limita pentru depunerea documentelor prevazute in Caietul de sarcini este de 19.11.2019 ora 14,00 .În caz de neadjudecare, licitaţia se va repeta saptamanal în fiecare zi de miercuri, ora 10,00, până la sfârşitul anului 2019. Informatii suplimentare la sediul societatii sau e-mail : transbus_fetesti@yahoo.com

ANUNT ANGAJARE

SC TRANSBUS SA FETESTI angajeaza prin concurs conducator auto transport persoane cod COR 833101
Conditii minime de inscriere la concurs :
- permis de conducere categoriile C,D,E
- atestat profesional transport persoane valabil
- vechime minima in activitate de 5 ani
- domiciliu stabil in municipiul Fetesti
Concursul va consta intr-o proba scrisa (chestionar reguli circulatie, conduita preventiva, prim ajutor si mecanica) si interviu.
Data concursului : MIERCURI 13.11.2019 ora 10.00 la sediul societatii (Fetesti, str. Calarasi nr. 503 )
Doritorii vor depune cererea +CV la secretariat - (Punct de emitere abonamente).


Ultimul autobuz DAC 112 UDM care a circulat in Fetesti, a ajuns in America !!!

Urmariti in clipul de mai jos aventura unui autobuz fabricat in 1993 la uzinele ROCAR Bucuresti, care a circulat pana in ianuarie 2018 pe strazile Fetesti-ului si a ajuns, dupa retragerea din circulatie, in proprietatea unui roman stabilit in SUA.